Bossu Motors en Garage XLT trekken de kaart van de Peugeot 208 T16 R5.

Bossu Motors en Garage XLT trekken de kaart van de Peugeot 208 T16 R5.

Na reeds een 2 tal seizoenen de samenwerking aan gegaan te hebben wat betreft het service gebeuren en catering op de rally’s van zowel ikzelf als Dennis Degroote (rijder) genoten we van de leuke sfeer en zat er alvast muziek in om een verdere samenwerking uit te bouwen. Ik heb namelijk mijn hart in de rallysport verloren en wenste hiermee iets te doen !

Op deze manier werd overgegaan tot aankoop van een Peugeot 208 T16 R5 met als doelstelling deze aan te bieden voor verhuur en/of verkoop.

Steeds streven we alsook met onze klanten dagdagelijks in de autoverkoop naar een goeie betrouwbare deal waar beide partijen vrolijk van worden met als focus de lange termijn relatie.”

Vertelt ons zaakvoerder van Bossumotors : Lorenzo Bossu.

 

Samen met garage XLT (Xavier Lannoo) en ACX Systems (Florian Acx ) zijn wij van een familiaal team die met een professionele aanpak voor de dag wenst te komen met een hart voor de rallysport, onze diensten aan te bieden aan het grote publiek .

Onze doelstelling is er om een volledig ARRIVE AND DRIVE package aan te bieden naar de wens van ieder team.

Zowel catering, verplaatsing als slaapvoorziening met het nodige comfort behoren tot de mogelijkheden. Op deze manier kan men als team de volle focus leggen op hun activiteit en ten volle genieten.

Ieder beginnend en/of ervaren team kan bij ons terecht .

We zorgen voor voldoende begeleiding in dit proces zodoende we samen kunnen werken aan een succesverhaal.

Onder het motto EENDRACHT MAAKT MACHT!

 

Momenteel beschikken we over een volledig gamma rallywagens die te huur en/of te koop worden aangeboden .In dit gamma zit het perfecte opstartkanaal in verwerkt voor iedere rallyrijder /team / budget. Van zowel de uiterst betrouwbare Ford Fiësta R2, Peugeot 208 R2 tot een performante Ford Fiësta R200. De logische keuze is dan uiteraard de overstap naar een vierwielaangedreven wagen.

Hier hebben we de mogelijkheid jullie 2 topwagens aan te bieden.

De performante evo 9 GR A die in het bezit is van een sequentiële versnellingsbak en als kers op de taart de Peugeot 208 T16 R5.

Hiermee proberen we ieder team van een goeie opstart te voorzien waarin men zich verder kan ontwikkelen, door te proeven van de verschillende wagens./ evenementen

Deze zijn beschikbaar voor zowel internationale rally’s als nationale VAS/ASAF/BK/ERC/WRC2(Europa).

Tijdens onze 3- daagse uitstap naar Hongarije eerder deze maand werden we getrakteerd door de knowhow en professionele aanpak van Takacsmotersport. Dit team is officieel Peugeot sport verdeler die hoofdzakelijk werkzaam is in het WRC2 gebeuren en ERC evenementen. Met zowel meerdere Skoda fabia R5’s Peugeot 208 R5’s en 208 R2’s aan de start, wordt hun technische kennis en kunnen alvast bevestigd op deze manier. Zo genieten wij van hun technische ondersteuning .

Met de nodige praktijk, kennis(training) en technische info te hebben opgedaan, waren wij alvast overtuigd van hun kunnen en vooral van hun product!

Deze kennis en training zullen we te volle kunnen benutten tijdens het runnen van deze prachtige R5. De wagen op zich is tot in de puntjes verzorgd en is niet van nieuw te onderscheiden. Zowel optisch als mechanisch in topconditie!

We trekken alvast de kaart van betrouwbaarheid en competitieve gedrevenheid met de nodige fun-factor erbovenop.

Kortom alle ingrediënten voor het bekomen van een succesverhaal!

 

Alle geïnteresseerden kunnen zich alvast wenden tot :

Xavier Lannoo 0032477/35.89.39 info@garagexlt.be

Florian Acx 0032447/78.60.33. florian.acx@gmail.com

Lorenzo Bossu 0032498/48.23.12 sales.bossumotors@telenet.be