Kenneth Geldhof in Zuid Limburg rally

Kenneth Geldhof in Zuid Limburg rally

Een wedstrijd die bij begin van het rally seizoen niet op de kalender stond, en plots na half weg seizoen er wel bi. In het begin zeiden we, we zien wel wat de tijd brengt.

Omdat de wagen het goed vol hield en we niet slecht stonden in de punten waar we nooit gingen naar kijkenzei ik.

Hebben we zuid Limburg er bij genomen en heb daar nog geen spijt van gekregen.

Het was een heel moeilijke rally de weersomstandigheden waren heel moeilijk en vooral heel vettig.

Weer heel wet bijgeleerd, zowel als piloot en mijn co piloot.

Voor mijn co (mijn vader ) was het de eerste maal dat we samen in het donker gingen rijden, alweer een nieuwe ervaring rijker dus.

 

Eerste boucle was het wat aftasten en vooral vertrouwen winnen in elkaar in het donker wand dat moet je wel hebben. Alles is goed verlopen en het vertrouwen is er en nu op naar de 6uren van kortrijk waar het de laatste wetstrijd is van het seizoen en die gaan we hopelijk in schoonheid eindigen vooral het glijwerk en de nodige sideways gaan we voor zorgen.

 

Alle supporters op post zaterdagavond op de site van lavano.

Bij deze wil ik Carbongear en Phillcars bedanken voor de service en het toffe weekend, ook de supporters die komen kijken zijn.

 

 

Ik bedank alvast mijn sponsors GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda , dick en co uit gullegem en frituur shellys in handzame slagerij klavertje in oostnieuwkerke, brandstoffen darvan in houthulst, en Edesign metaalconstructie jerry decoene en mijn

 

foto: Jo Pijpops